Sunday, October 4, 2009

Program Selesai!!

Kem Kepimpinan Perdana Pelajar Kamsis Siri-1, 2009.
Tempat : Amansari Beach Resort, Pantai Sepat, Kuantan.
Tarikh : 2, 3 dan 4 Okt 2009

Penganjur : Jawatankuasa Felo-Felo Kamsis.
Pengelola : Akademi Ar Rasyidin Ent.

Alhamdulillah.. Atas izin dan kehendak Allah s.w.t, Akademi Ar Rasyidin sekali lagi telah di beri kepercayaan untuk mengendalikan Kem Kepimpinan siri-1 anjuran Jawatankuasa Felo-Felo Kamsis Polisas. Pertamanya jutaan terima kasih kami rakamkan kepada pihak penganjur dan jutaan ucapan tahniah kepada semua barisan peserta yang terpilih serta terlibat secara langsung dalam kem kepimpinan perdana siri-1 ini.

Peserta siswi bergambar kenangan bersama barisan felo-felo dan fasilitator selepas majlis penutupan program.

Peserta program ini adalah terdiri daripada semua Ahli Majlis Tertinggi Kamsis dan jumlah semua peserta yang menyertai adalah seramai 58 orang pelajar. Aktiviti yang dijalankan pula merangkumi 70% aktiviti luar dan 30% aktiviti dalaman.

Fasilitator sedang memberi taklimat untuk modul Latihan Dalam Kumpulan (LDK).

Barisan-barisan fasi yang terlibat dalam menjayakan program.

Akhirnya, kami selaku pihak pengelola dengan rendah dirinya memohon beribu kemaafan kepada semua barisan peserta atas kelemahan, kedaifan dan kekurangan yang terdapat disepanjang perjalanan program ini. Semoga para peserta dapat mengambil manfaat serta mengaplikasikan segala yang baik hasil dari modul-modul yang berguna untuk memimpin siswa & siswi di kamsis Polisas. Selamat Maju jaya di ucapkan pada semua!!

"Bersiap Menuju Kemenangan"

No comments: